HÖRMANN – Prémium Garázskapuk – Közvetlenül a GyártótólPrémium kategóriás bejárati ajtók 85 éves tapasztalattal

Modern, esztétikus megoldások és első osztályú német minőség  

hörmann bejárati ajtó

Több mint 85 éves fennállásunk óta a Hörmann márkanév valósággal egybeforrt a minőségi ajtók, kapuk és garázskapuk fogalmával Magyarországon. Márkanevünk egyet jelent a megbízható, első osztályú német minőséggel és precizitással.  

90 országban értékesítünk

36 gyárunk van 

20 millió legyártott kapu

1 Európában piacvezetők vagyunk 

  • Folyamatos terjeszkedésünknek köszönhetően termékeink 2020-ra több mint 90 országban váltak elérhetővé a világ számos pontján.
  • Összesen 36 gyárteleppel rendelkezünk szerte a világban. Gyáraink megtalálhatóak többek között Németországban, Hollandiában, Lengyelországban, Ausztriában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Olaszországban, az Egyesült Államokban, Indiában, valamint Kínában is. Gyárainkban több mint 6000 embert foglalkoztatunk.
  • Több mint 20 millió kaput gyártottunk és szállítottunk le 1935. évi alapításunk óta. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy egyre jobb minőségű, személyre szabott megoldásokkal szolgáljuk ki vevőinket.

Vállalatunk Európában egyértelműen piacvezető szerepet tölt be az ajtók, kapuk és garázskapuk piacán. Első osztályú német minőségű termékeink elérhető árakkal párosulnak, ami vevőink számára biztosítja a legideálisabb ár/érték arányt a piacon.

Bejárati ajtó vásárlás során az alábbi 4 szempont a legfontosabb ahhoz, hogy biztos lehessen benne: jó döntést hozott.

1. Minőség

2. Élettartam

3. Biztonság

4. Ár/érték arány

1. Minőség: Érdemes arra törekedni, hogy a választott megoldás ízig-vérig nyugat-európai színvonalú minőséget képviseljen. Szerencsére ez az építőipar területén már karnyújtásnyira elérhető hazánkban is.

2. Élettartam: A minőség melletti másik rendkívül fontos tényező a termék élettartama, azaz hogy meddig képes megtartani eredeti, működőképes állapotát.

3. Biztonság: Egy bejárati ajtónál rendkívül fontos tényező a biztonsági faktor. Egy nem 100%-ban biztonságos megoldás sokkal nagyobb összegekbe is “kerülhet” végső soron, mint maga a bejárati ajtó beszerelése.

4. Ár/érték arány: Az építőiparban az olcsó árak a legtöbb esetben a felhasznált alapanyagok alacsony minőségét vagy a megfelelő szakértelem hiányát jelentik. Mivel szerettei és értéktárgyai biztonsága forog kockán, ez a bejárati ajtók esetében ez kiemelten fontos szempont. Meg kell találnia azt az alternatívát, amely elérhető áron kínál tökéletes, személyre szabott megoldást az Ön számára.

Miért érdemes Hörmann bejárati ajtót választania?

Minőség: Vállalatunk 85 éves fennállása óta őrzi a német munkamorált és precizitást. A minőségi alapanyagok, csaknem 1 évszázados tapasztalatunk és optimalizált gyártási folyamataink miatt vagyunk Európa piacvezető gyártója.

Nagyfokú hőszigetelés: Egy bejárati ajtó esetében az egyik legfontosabb tulajdonság a hőszigetelés. A Hörmann bejárati ajtók kiváló hőszigetelő tulajdonságával energiát takaríthat meg, ezáltal jelentős összegeket spórolhat és egyúttal a környezetet is kíméli.

Betörésgátló reteszelés: Családja és értékei biztonsága mindennél fontosabb. Éppen ezért Thermo65/Thermo46 ajtóink többpontos reteszeléssel vannak felszerelve, a pántoldal pedig 3 biztonsági csappal van biztosítva. Thermo65 ajtóinknál a pántoldal egy végigfutó biztonsági léccel is el van látva, ezáltal erősebb védelmet nyújtva a kiemelés ellen.

Biztonságos üvegezés: Ajtóink az üvegezés szempontjából is megfelelnek a legmagasabb szintű biztonsági igényeknek. A hőszigetelt üveg belső oldalán 8 mm vastag, ragasztott üveg (VSG) szolgálja a maximális biztonságot. Az üveg sérülése esetén az üvegszilánkok erre az üvegre tapadnak, ezáltal megakadályozva szilánkok általi sérülést. A VSG betét ráadásul a betörések ellen is hatékony védelmet nyújt.

 

Impresszum

Teljesítménynyilatkozat a 305/2011 EU rendelet szerint

Adatkezelési tájékoztató

Jognyilatkozat


©Copyright 2023.All Rights Reserved.

Disclaimer : This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. Atipes.com is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement. Please note that every advertisement for rent or for sale should at a minimum, display the energy performance rating of the property. See our Flats and Housing Posting Rules for more information.

Avoid scams: Signs of fraud: wire transfer, money orders, cashier checks, payment via gift cards, shipping, escrow, "transaction protection", "guarantee". Be safe by dealing locally.

hormann.jpg

Scroll to Top