Sealing solutions for cables and pipes | Roxtec GlobalSoluții de etanșare pentru cabluri și țevi

Protejați viețile umane și bunurile cu cele mai flexibile și inovatoare soluții de trecere.


El a efectuat inspecții Roxtec pentru treceri din toată lumea. În baza vastei sale experiențe, Per Törnström trimite un mesaj important tuturor proprietarilor și constructorilor de unități marine și offshore: „Etanșările de cabluri și țevi sunt vitale pentru protecția pasivă împotriva incendiilor. Dacă acestea nu sunt instalate corect în unități noi sau în timpul modernizărilor, se poate răspândi un incendiu și pot apărea inundații între compartimente. Bunurile dumneavoastră sunt în mod inutil puse în pericol.”

Per Törnström a avut un rol important în ambiția Roxtec de a asigura calitatea instalațiilor de treceri în industriile marine și offshore. El a văzut de-a lungul anilor prea multe etanșări de cabluri și țevi instalate în mod necorespunzător și este convins de importanța creșterii gradului de conștientizare. 

„Atitudinea față de treceri se schimbă în momentul în care oamenii își dau seama că vorbim despre și verificăm produse de siguranță certificate. Când am fost să inspectez o serie de nave noi de foraj, am constatat că doar 50% din instalațiile de treceri erau acceptabile. Când m-am întors să verific a patra navă de foraj, mai mult de 90% erau foarte bune.”

Zeci de exemple confirmă faptul că, odată cu îmbunătățirea cunoștințelor, se îmbunătățește și calitatea instalațiilor. Uneori, singurul lucru necesar este ca cineva să își asume efectiv verificarea trecerilor de la bord.

Trecerile sunt la fel de importante ca ușile de incendiu

Potrivit lui Per Törnström, proprietarii de nave au tendința să creadă că au trecerile de cabluri și țevi sub control. Dar, după ani de schimbări, lucrări de întreținere și modernizări, acest lucru este rar. Dacă uitați să sigilați în mod corespunzător cablurile sau țevile după întreținere, este ca și cum ați lăsa larg deschisă o ușă rezistentă la foc. Per Törnström recomandă inspecții complete ale trecerilor pentru unitățile noi. Și îi îndeamnă pe proprietarii de flote reamenajate și de unități offshore să permită companiei Roxtec să arunce o privire asupra trecerilor lor de cabluri și țevi.

 

Cursuri și pentru supervizori

Roxtec oferă cursuri de instalare nu numai pentru instalatori, ci și pentru supervizori. Profesioniștii de diferite niveluri pot învăța astfel să instaleze etanșări și, de asemenea, să verifice calitatea instalării.  

„Din ce în ce mai mulți proprietari de nave acceptă doar instalările efectuate de personal instruit de producătorul original.”

 

Roxtec efectuează sute de inspecții pe an. Necesitatea unui control mai bun este evidentă, iar, pe unele nave mai vechi, un procent mare de instalări s-a dovedit a fi incorect. 

„Trecerile Roxtec sunt, de fapt, foarte ușor de instalat și reinstalat. Trebuie doar să vă dedicați învățării pașilor corecți.”

 

Roxtec modular-based transits are used for cable sealing and pipe sealing in numerous demanding industries and projects worldwide as the seals provide certified …

Soluții de etanșare pentru …

Suntem lider mondial în domeniul etanșărilor pentru cabluri și țevi.

Products

Solutions – Rectangular frames – Download – Certificates – 

Produse Roxtec

Folosiți soluțiile de etanșare Roxtec EMC pentru a asigura …

Roxtec products

Use Roxtec EMC sealing solutions to ensure first class protection .

 

 

@Roxtec All Rights Reserved


©Copyright 2023.All Rights Reserved.

Disclaimer : This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. Atipes.com is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement. Please note that every advertisement for rent or for sale should at a minimum, display the energy performance rating of the property. See our Flats and Housing Posting Rules for more information.

Avoid scams: Signs of fraud: wire transfer, money orders, cashier checks, payment via gift cards, shipping, escrow, "transaction protection", "guarantee". Be safe by dealing locally.

roxtec.png

Scroll to Top